Minulla on 3 kissaa, onko hoitokäynnin hinta sama, vaikka taloudessa olisi useampi lemmikki?

Kissojen  ja pieneläinten kotikäynnin hinta on sama riippumatta lemmikkien lukumäärästä. 
Huomioithan kuitenkin,että käynnin pituus on max. 45 minuuttia, jonka sisällä kaikki lemmikit tulisi ehtiä hoitaa. Mikäli 45 min käynti ei riitä, on mahdollista ostaa toinen 45 minuutin käynti samalle hoitokäynnille lisänä. 

Lemmikilläni on lääkitys, onnistuuko sen anto?

Kyllä onnistuu. Tällöin usein toivon kirjallisia hoito-ohjeita  lääkityksen antoon, jotta määrät ja lääkkeenanto ajat täsmäävät varmasti.

Minulla on useampi koira joiden hoitoon saaminen on hankalaa. Voitko tulla hoitamaan eläimiäni kokonaan kotiini poissaoloni ajaksi?

Tälläinen järjestely on sovittavissa tapauskohtaisesti ja on erittäin tärkeää olla ajoissa liikenteessä. Olen tehnyt ennenkin hoitotyötä, jossa asun asiakkaan kotona lemmikkien kanssa normaalia arkea eläen. Usein tämä on viisain ratkaisu etenkin kun lemmikkejä on useita.
Hoitopaikan tulisi kuitenkin sijaita julkisten kulkuyhteyksien päässä, ja lemmikkien tulee pystyä olemaan kotonaan myös yksin kohtuullisia aikoja. 
Hinta on sama eläinmäärästä riippumatta, eläinmäärän tulee kuitenkin olla kohtuullinen yhden ihmisen hoidettavaksi ja hinta koskee koiria, kissoja ja kodin pieneläimiä.

HUOM! Mikäli sinulla on erityisen paljon lemmikkejä / kotieläimiä, hinnasta sovitaan erikseen. 


(tulossa lisää...)

Ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää! 


Vastaan sinulle sähköpostiin mahdollisimman pian! Lomakkeen tietoja käytetään vain vastaamiseen. Kirjoita myös puhelinnumerosi ja soittopyyntö, mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse.