Koirat

Koirien ulkoilutus & kotikäynnit 


Venyvätkö työpäiväsi usein pitkäksi ja kaipaat koiralle ulkoiluttajaa, myös päiväsaikaan? 
Käynti poissaolosi aikana piristää koirasi mieltä ja tuo katkaisua pitkään yksinoloon. Kotiin tullessasi voit hetken hengähtää, eikä sinulla ole heti palava kiire sännätä ulkoilemaan ja puuhailemaan pitkään yksin olleen lemmikin kanssa. 

Draamatassut tarjoaa osaavaa koiranulkoilutusta. Minulla on pitkä kokemus asiakkaideni koirien hoidosta, olen ollut koiraharrastuksessa mukana aktiivisena jo tovin sekä olen koulutukseltani eläintenhoitaja.  Voit lukea minusta täältä lisää.

Miten palvelu toimii?

Ollessasi yhteydessä minuun, sovimme ilmaisen tutustumiskäynnin luoksesi, jossa käymme läpi toiveet käynnille, koiran tottumukset ja tavat sekä mahdolliset erityistarpeet. On tärkeää, että koiralla on tutut ja vakiituneet rutiinit vaikka hoitaja ei olisikaan aina koiran omistaja. Avaimet voidaan luovuttaa tutustumiskäynnin yhteydessä.

Täytämme myös hoitosopimuksen, jotta koiran tiedot ja yhdessä sovitut asiat ja ovat kirjallisessa muodossa ja hoitosuhde voi alkaa.

Koiran kotikäynnit ovat aina vähintään 1 h mittainen käynti (toki voit ottaa lyhyemmänkin käynnin, mutta minimiveloitus on 1h) johon sisältyy:

- Koiran ulkoilutus
- Kurapesu lenkin jälkeen sään ollessa huono
- Veden vaihto
- Halutessasi kuvaterveiset viestillä päivän käynnistä
- Halutessasi leikkimistä, aktivointia, seurustelua
- Ruokinta, jos koira sitä tarvitsee (esim. pennut)

Käynnin sisältö on sovittavissa yksilöllisesti. Voimme esim. sopia lenkin olevan lyhyempi, ja käynnin loppuaika kuluu koiran kanssa leikkiessä ja seurustellessa. Käynti on varattu täysin sinun koirasi hyvinvoinnille.   
Teen kotikäyntejä kaikenlaisille koirille, myös "ongelmakoirille" tai muille erityistä tarvetta vaativille yksilöille.  

Jokainen käynti toteutetaan aina erikseen sovitusti. 

Missä?

Pääkaupunkiseudulla

KOTIHOITO:

Kaipaako koirasi kodinomaista, yksilöllistä ja rauhallista hoitopaikkaa poissaolosi aikana, eikä perinteiset koirahoitolat tunnun omalta vaihtoehdolta?

Tapauskohtaisesti sovittaessa muiden koirien kanssa toimeen tulevat kerrostaloon sopeutuvat koirat voivat tulla kotihoitoon luokseni Espooseen. Kotonani asuu n. 5-vuotias leikkaamaton pieni uroskoira (cavalierkingcharlesspaniel). Hän on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti, ja parhaiten viihtyy narttujen tai leikattujen uroskoirien kanssa. Kotimme on rauhallinen kerrostalo, aikuistalous ja Espoon keskuspuiston upeat lenkkimaastot ovat aivan vieressä. 

Kotihoidon aikana koiran kanssa eletään normaalia rauhallista arkea koiran omia tuttuja rutiineja mukaillen. Tarpeen vaatiessa aralle koiralle voidaan myös rajata omaa tilaa koiraporttien avulla. 

Ole hyvissä ajoin yhteydessä ennen hoidon tarvetta! Mikäli mahdollista, ennen hoitojaksoa voidaan sopia ilmainen tutustumiskäynti.


 

HINNASTO:


Ulkoilutus/hoitokäynnin hinta on 24 e 

Käynnin pituus 1 tunti.. Max. 2 koiraa/talous. 
Laskutus sähköpostilla. 

Kotihoito: 35 e /vrk

 . 


OTA YHTEYTTÄ:


Sähköpostilla: draamatassut@gmail.com

Puhelimitse: 040 3670851

Tai täyttämällä oheinen lomake, palaan asiaan mahdollisimman pian sähköpostitse. Kerro, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse.

Tämän lomakken tietoja käytetään vain ensikontaktin luomiseen, eikä niitä luovuteta eteenpäin.