Täysravinnot & tarvikkeet lemmikeille

Kauttani saat mm. laadukkaat Booster, ProBootser ja 1st Choise sarjan täysravinnot koirille ja kissoille. Nämä sarjat ovat laadukkaita, lihaisia ja etenkin Booster- sarja ennen kaikkea erinomainen hinta-laatusuhteeltaan.  Mikäli olet saanut koiranpentusi kasvattajalta 1stChoice tai ProBooster leimakortit täysravinnoille, ovat ne voimassa myös minulla asioidessa. 

Löydät näistä täysravinnoista ruuat moneen eri elämänvaiheeseen ja tarpeeseen. 

Esimerkkejä:

Probooster adult Mini&Medium Chicken , lihaisa kanapohjainen ruoka pienille ja keskikokoisille aikuisille koirille. 15 kg , 54, 90 e

Booster Power aktiivisille koirille, 15 kg 43,90 e


Vipstore jälleenmyyjänä tarjoan myös kattavan valikoiman tarvikkeita koirille, kissoille ja pieneläimille. Kysy lisää, niin katsotaan tarpeitasi vastaava tuote. Myös Vipstoren kuukausittaiset tarjoukset ovat voimassa kauttani tilatessa. Näistä ilmoittelen mm. Facebook sivuillani. Ajankohtaisia Vipstore-tarjouksia löydät myös usein esim. Koiramme -lehdestä mainoksena painettuna.

Tilatessasi kauttani säästät toimituskulut ja tuet nuorten yrittäjyyttä.


Tilausohjeet 

Tarvikkeita ja ruokia voit tilata sähköpostitse.
Saat paluuviestinä maksuohjeet ja sovimme tuotteille noutopäivämäärän joustavasti aikataulujesi mukaan. Tuotteet tulee noutaa Helsingistä (00530 alue). HUOM! Tuote tulee olla maksettuna ennen noutoa. Erikseen sovittuna myös käteismaksu käy.
Otathan tilauksissa sekä muissa mieltä askaruttavissa asioissa yhteyttä minuun joko sähköpostilla tai puhelimella.


kollanus.elina(a)gmail.com 
0504386973