Kissojen ja muiden kodin pienten lemmikkien hoitokäynnit Espoossa !

Etsitkö luetettavaa ja osaavaa hoitajaa kissallesi? Hoidan kissasi vuosien kokemuksella kotikäynnein esim. lomamatkasi aikana. Etenkin lyhyemmille poissaoloille hoitajan tuleminen kissan omaan kotiin on helpoin ja eläimelle stressittömin vaihtoehto. 

Lemmikkisi hoidosta vastaa kokenut, koulutettu ja luotettava eläinalan ammattilainen. Lue lisää minusta TÄÄLTÄ ja arvoistani TÄÄLTÄ.

Ennen hoitoa sovitaan ilmainen tutustumiskäynti, jossa täytetään hoitosopimus, tutustutaan eläimeen sekä mahdollisesti luovutetaan avaimet käyntejä varten. 

Kissanhoito suunnitellaan aina yksilöllisesti lemmikin tarpeet huomioiden.

Tyypillisesti hoito sisältää 1-2 käyntiä vuorokaudessa, jolloin hiekkalaatikko puhdistetaan, kissa ruokitaan, ja vaihdetaan uusi raikas vesi. Kissan kanssa voidaan seurustella ja leikkiä. Eläimen kunto on tarkistettava joka päivä.
Myös lääkitykset yms. onnistuvat sovittaessa.
Kukkien kastelu, postien nosto/haku ym. pienet kodin ylläpitoaskareet sisältyvät sovittaessa hintaan poissaolonne aikana.

Hoidan myös muita kodin lemmikkejä kotikäynnein. Muut lemmikit hoidetaan lajinomaisesti asiakkaan ohjeiden mukaan vähintään kerran päivässä kotikäynnillä. Minulla on kokemusta erityisesti hamstereista , kesyrotista ja kaneista.

HINNASTO 

Hinnasto voimassa 1.1.2021 alkaen toistaiseksi

Kissan tai muun eläimen hoito, kotikäynti, (max. 45 min.).............20 e 

                                                      


OTA YHTEYTTÄ:

SÄHKÖPOSTILLA:  draamatassut@gmail.com

PUHELIMITSE: 040 3670851

Tai täyttämällä oheinen lomake, jolloin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostitse. Kirjoita, jos haluat yhteydenoton puhelimitse.
Lomakkeen tietoja käytetään vain yhteydenottoon eikä niitä luovuteta eteenpäin.