Eläintenhoitaja Elina 

Minusta:


Olen 23-vuotias eläintenhoitaja  Espoosta. Olen vapaa-ajallani aktiivinen koiraharrastaja, minulla on itselläni on koira.
Olen erityisen kiinnostunut kissoista, niiden hoidosta ja käyttäytymisestä, sekä löytöeläintoiminnasta Suomessa. Koirissa olen kiinnostunut erityisesti niiden käyttäytymisestä sekä koirien kanssa harrastamisesta.
Olen valmistunut eläintenhoitajaksi Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta vuonna 2019.


Kipinän lemmikkien hoitoon sain vuonna 2012 käydessäni 4h-yhdistyksen dogsitter-kurssin. Toimin pitkään 4H-dogsitterina ja koulutin myös näitä kursseja myöhemmin. Toiminnan itsenäisenä eläintenhoitajana aloitin 4h-yrityksenä jo alunperin vuonna 2015. Siitä lähtien olen säännöllisen epäsäännöllisesti hoitanut lemmikkejä sivutyönä opintojen ja muun elämän ohessa. Pidän todella paljon asiakkaiden lemmikkien kanssa työskentelystä ja koen aina uusia opettavia tilanteita.  Erityisesti kissojen käyttäytymistä on ollut mielenkiintoista seurata. 
Tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti rautaiseksi eläinalan ammattilaiseksi. Pelkkä eläinrakkaus ei lemmikkieläinalalla enää riitä- osaamista ja ammattitaitoa tarvitaan.

Toiminimeni Draamatassut kuvastaa osin myös joidenkin minulle rakkaiden kissojen ja lemmikkien sielunelämää- etenkin kissat ovat upeita, persoonnallisia ja myös herkkiä eläimiä ja niiden kanssa voi tapahtua vaikka mitä hauskojakin kommelluksia. 

Olen toiminut ja toimin edelleen vapaaehtoisena erilaisissa eläinalan yhdistyksissä ja järjeistöissä ja käynyt useita kursseja ja seminaareja vuosien varrella aina koiranäyttelyn järjestämisestä koirien ensiapuun ja kaikkea niiden väliltä.

Ajatuksen siivouspalveluiden tarjoamisesta sain alkuun erilaisten lisätöiden etsimisen tuloksena.  Nyt käyn siivoamassa säännöllisesti eri kohteissa. Siivoamisessa parasta on oman työn jälkensä näkeminen välittömästi.  Tulen myös iloiseksi kun voin auttaa ihmisiä arjen kiireiden keskellä.