Minusta:


Olen 23-vuotias eläintenhoitaja  Espoosta. Olen vapaa-ajallani aktiivinen koiraharrastaja, minulla on itselläni on koira.
Olen kiinnostunut kissoista, niiden hoidosta ja käyttäytymisestä, sekä löytöeläintoiminnasta Suomessa. Koirissa olen kiinnostunut erityisesti niiden käyttäytymisestä sekä koirien kanssa harrastamisesta.
Olen valmistunut eläintenhoitajaksi Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta vuonna 2019.Toiminnan aloitin 4h-yrityksenä jo alunperin vuonna 2015, jolloin käytin alkuun nimeä Eläinpalvelu Minimasi. Siitä lähtien olen säännöllisen epäsäännöllisesti hoitanut lemmikkejä sivutyönä opintojen ja muun elämän ohessa. Pidän todella paljon asiakkaiden lemmikkien kanssa työskentelystä ja koen aina uusia opettavia tilanteita.  Erityisesti kissojen käyttäytymistä on ollut mielenkiintoista seurata. Tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti rautaiseksi eläinalan ammattilaiseksi. Pelkkä eläinrakkaus ei lemmikkieläinalalla enää riitä- osaamista ja ammattitaitoa tarvitaan.

Olen toiminut vapaaehtoisena erilaisissa eläinalan yhdistyksissä ja järjeistöissä ja käynyt useita kursseja ja seminaareja vuosien varrella aina koiranäyttelyn järjestämisestä koirien ensiapuun ja kaikkea niiden väliltä.

Ajatuksen siivouspalveluiden tarjoamisesta sain erilaisten lisätöiden etsimisen tuloksena. Huomasin, että pidän työstä ja otin sen ja juhlissa avustamisen ilomielin yritykseni valikoimaan. 


Elina Kollanus

Rekisteriseloste/ henkilötietojen käsittely yrityksessäni

Asiakastietoja joita kerätään, ovat asiakassuhteen alkaessa (kirjallinen tai suullinen sopimus työn vastaanottamisesta) nimi, puhelin ja sähköpostiosoite. Mikäli työn luonteen niin  vaadittaessa, myös kotiosoite. Yhteydenottolomakkeiden tietoja ei tallenneta, mikäli yhteydenotto ei johda asiakassuhteeseen.

Asiakastietoja kerätään vain asiakkuuden hoitamiseen, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan erillistä kirjallista lupaa. Mahdollisiin uutiskirjeisiin tai muuhun henkilökohtaiseen markkinointiin tarvitaan asiakkaan kirjallinen lupa. 

Tietoja säilytetään huolella ja suojatusti,ja yrittäjällä on asiakkaistaan vaitiolovelvollisuus.  Asiakastiedot hävitetään yrittäjän käytöstä, kun edellisestä asiakaskohtaamisesta/kontaktista/työkeikasta on kulunut yli 12 kk. Asiakkaan kirjallisesti pyydettäessä tiedot voidaan hävittää välittömästi  asiakassuhteen päätyttyä. Ylläoleva koskee myös lemmikin hoidosta täytettäviä hoitosopimuksia. 

Lisätietoja: draamatassut@gmail.com